Последните шест седмици са белязани от някои най-големите загуби на Русия от

...
Последните шест седмици са белязани от някои най-големите загуби на Русия от
Коментари Харесай

Русия понася най-големи загуби от началото на войната в Украйна

Последните шест седмици са белязани от някои най-големите загуби на Русия от началото на войната в Украйна, предаде Укринформ, като се базира на всекидневната разследваща сводка на министерството на защитата на Англия, оповестена в обществената мрежа “Екс ”.

Отбелязва се, че през сегашния месец по данни на генералния щаб на украинската войска жертвите, които дават съветските войски, се движат в границите на 931 души на ден. Досега най-смъртоносният месец за Русия беше март тази година със приблизително 776 човешки жертви дневно. По това време съветското нахлуване към Бахмут доближи своята връхна точка, показва Укринформ.

Според английското министерство на защитата, въпреки и разузнаването да не може да ревизира методологията, по която се пресмята общият брой убити и ранени, изнесените данни са правдоподобни.

“Изглежда, че в последните шест седмици Русия е понесла някои от най-многобройните си загуби в жива мощ от началото на войната до момента. Много от дадените жертви значително са разследване на съветското нахлуване против град Авдеевка в Донбас ”, написа в разследващия отчет.

В предходна своя сводка английското разузнаване заяви, че необикновеното придвижване на съветския въздушен превоз този месец допуска, че Русия най-вероятно е трансферирала свои стратегически зенитно-ракетната системи С-400 от разположения сред Полша и Литва анклав Калининград, с цел да компенсира последните загуби на украинския фронт, напомня Укринформ.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР